Foyer Redesign – information & questionnaire

The foyer at North Devon District Hospital is being redesigned to provide more seating, a larger cafe and an area for people to wait for transport.

We recently asked for your views on the things that were important to you when you arrive at the NDDH and to choose from a choice of four layout options.

Your feedback was very helpful and one option emerged as the most popular which the architects have drawn on the diagram below We now have three more questions to ask you.

Form

Architect diagram (pdf)

Architect diagram (jpeg)

Please download the form above, fill it in and send it to:

Communications Department
Suite 1, Chichester House
North Devon District Hospital
Raleigh Park
Barnstaple
Devon
EX31 4JB

Posted in News.

Last updated: March 6, 2018